Maripe pumps lopen echt geweldig

schoen schoen1
Een tijdje terug heb ik van mijn moeder echte Maripe pumps gekregen voor de gelegenheid van een feestje, ik zat namelijk te klagen dat ik geen bijpassende schoenen had voor bij mijn jurk en toen kwam mijn moeder met de schoenen aanzetten. Dit was natuurlijk echt een welkome verassing helemaal al toen ik zag met wat voor een leuke schoentjes ze aan kwam zetten. Het waren mooie blauwe pumps die perfect onder mijn jurk paste en daarom was mijn outfit helemaal compleet en kon ik er dus weer tegenaan. De schoenen paste perfect en daar was ik mijn moeder nogal dankbaar voor want als ze de verkeerde maat had moesten we ze eerst weer terug sturen.

Het was nog voordelig ook

De Maripe pumps die ze had gehaald waren veel goedkoper dan ik had verwacht en daar schoen2was ik wel blij mee want ik hoef niet zo’n heel duur cadeau. De schoenen liepen echt perfect, ze zijn volgens de goede Italiaanse schoenmakers traditie gemaakt en dat merk je echt, ze zijn van een hoge kwaliteit. Ze zijn van heel fijn suède en dat merk je ook tijdens het dragen. Ik vind het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website omdat je daar het gehele ruime assortiment kunt bewonderen en dus ook een goede keuze kunt maken uit alle verschillende soorten schoenen die ze aanbieden.