Deze zilveren sandalen zaten niet alleen lekker maar waren ook nog eens spotgoedkoop

toni-pons-espadrilles-taupe-suedeZoals jullie weten zitten we nu heerlijk in de zomerperiode. Ik hoop dat jullie dan ook net als mij nu lekker buiten in het zonnetje zitten. Het fantastische aan de zomer is dat er weer een nieuwe schoenen collectie uitkomt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier altijd naar uit kijk. Elke vrouw vindt het eerlijk om in de nieuwste kleding en schoenen rond te lopen. Vooral schoenen, hier ben ik echt gek op! Ik denk dat ik wel zo’n dertig paar schoenen heb. Maar aangezien het zomer is ging ik weer eens op zoek naar sandalen of slippers. Omdat ik mijzelf online best goed wegwijs kan maken pluk ik zo de goede website eruit. Zo heb ik er vandaag ook weer een en deze wil ik graag met jullie delen. De site heet sandaaltjes.com en hier kun je hele mooie schoenen kopen. Het assortiment is groot en voor elke smaak zit hier wel wat bij. Ook is de site erg gebruiksvriendelijk. Zelf had ik vorige week zilveren sandalen gekocht. Dat kwam omdat ik laatst een nieuw jurkje had gekocht en deze zouden daar mooi onder passen.

logo

Sandalen die zeer comfortabel zitten

soliver-sandalen-pepperToen ik mijn bestelling had afgerond kreeg ik deze al enkele dagen later in huis. Een hele snelle levering dus. Toen ik ze eenmaal aandeed leek het wel alsof ik op wolken liep. Deze zilveren sandalen zitten echt heel comfortabel. Normaal kun je nog weleens last hebben van schoenen wanneer je deze moet inlopen. Bij deze sandalen was dat totaal niet het geval. Daarom is wat mij betreft sandaaltjes.com een dikke aanrader!