Wat kies jij wanneer je een geboortekaartje tweeling wilt?

Geboortekaartje

KisscardsHallo allemaal, vandaag een leuk onderwerp, namelijk de geboorte van een kind. Zo is een goede vriendin van mij enkele weken bevallen van een tweeling! Dit is natuurlijk heel leuk nieuws. Natuurlijk wisten zij en haar vriend dat er twee kinderen op komst waren. Wanneer je twee kinderen hebt moet je natuurlijk in sommige gevallen nog meer regelen. Het was de bedoeling dat er een groot feest kwam. Dit wou zij graag aankondigen met origineel geboortekaartje tweeling. Het was de bedoeling dat zij dit zelf zou ontwerpen, dit natuurlijk wel online. Zij had geen zin om hier extra naar een drukkerij voor te gaan. Eenvoudig online alles bekijken en samenstellen.

Zij vroeg aan mij waar zij dit het best online kon doen. Dit omdat ik zelf veel aan online shoppen doe. Echter had ik hier geen verstand van. Natuurlijk bood ik wel aan om samen met haar te kijken. Het duurde ons dan ook niet lang voordat wij uitkwamen bij de website kissgeboortekaartjes.nl. De dingen die wij hier vonden waren erg opvallend.

1439385123.4119

Kaartje zelf samengesteld

GeboortekaartjeAls eerst keken we natuurlijk naar geboortekaartjes die al gedrukt waren. Ik moet zeggen dat deze er ook erg mooi uitzagen. Maar omdat zij dus twee kinderen kreeg wou zij dus een geboortekaartje tweeling. Ik moet zeggen dat het eindresultaat erg mooi is! Kisscards is wat mij betreft dan ook een dikke aanrader.