Wastafel

Wastafel_-_wastafelGevonden!

Bij Sanitair-online.nl vonden wij onze meest favoriete wastafel. Wat hebben ze daar veel keuze! Naast de vele verschillende vormen, verkoopt deze sanitairwinkel wastafels van verschillende materiaalsoorten waaronder natuursteen en plaatstaal. Vooral van de laatste hadden wij nog niet eerder gehoord.

We hebben uiteindelijk gekozen voor een waskom van natuursteen. Het heeft wel iets aparts en vanzelfsprekend passen we onze hele badkamer hierop aan. Ook onze nieuwe tegels hebben het uiterlijk van marmer. Het lijkt ons heerlijk om straks in onze vernieuwde badkamer door te brengen.

Wastafel_-_meubelwastafel

Voor overal in huis

We hadden besloten dat, wanneer we voor een wastafel voor in de badkamer zouden slagen, we later nog eens terug zouden komen voor een nieuwe gootsteen voor in de keuken. Wát een mooie materialen bij Sanitair-online.nl en dan ook nog eens van die goede prijzen erbij. We hebben onder andere gezien dat ze hier ook van die ouderwetse gootstenen verkopen, zoals wij die van vroeger op school kennen.

Bij deze online sanitairspecialist zagen we wel dat we voor veel meer terecht konden dan alleen wastafels. We komen hier vast en zeker nog veel vaker. Zo willen we onze bijkeuken nog eens uitbouwen waar we een tuinkamer van willen maken. Een extra wastafel zal daar ook een zeer praktische plaats innemen, wij weten nu waar we die kunnen vinden!

Waskommen