Rozen bezorgen op onze trouwdag

Bloemen

Voor mijn vrouw liet ik rozen bezorgen op onze trouwdag. Mijn vrouw vindt mij niet romantisch en dat laat ze ook vaak merken. Ik vergeet nog wel eens onze trouwdag en dat werd me niet bepaald in dank afgenomen. Dit jaar besloot ik het anders te doen.

 

Rode rozen bezorgen als symbool van liefde

Rozen bezorgenMijn vrouw is dol op rozen en rozen hebben natuurlijk een bepaalde betekenis. Rozen op zichzelf staan al voor liefde en vertrouwen door de hartvormige blaadjes. En rode rozen zijn natuurlijk helemaal een ultieme liefdesverklaring op zich. Rode rozen staan voor hartstocht en romantiek. Ideaal voor op je trouwdag dus.

Bezorging op zondag

Rozen bezorgenOnze trouwdag viel dit jaar op een zondag. Dat was natuurlijk lastig want ik wilde de bloemen laten bezorgen. Gelukkig bezorgt Boeketcadeau ook op zondag. Deze website heeft een groot assortiment rozen in allerlei vormen, kleuren en maten. Hoewel ik de boeketten van rozen gecombineerd met andere bloemen prachtig vond, wist ik dat voor dit doel rode rozen met een lange steel het meest geschikt zouden zijn. Eventueel gecombineerd met wat groen of een hart.  Er was keuze genoeg.

De ultieme verrassing

Op onze trouwdag ging ik s ochtends met mijn zoon mee naar zijn voetbalwedstrijd. Mijn vrouw dacht dat ik onze trouwdag was vergeten. De verrassing was dan ook erg groot toen de deurbel ging en daar een bezorger van Boeketcadeau op de stoep stond met een prachtige bos rozen. Met daaraan een mooi kaartje met een lieve tekst. Mijn vrouw was erg ontroerd en ze vond het erg romantisch.

Wil je ook jouw vrouw of vriendin verrassen met een mooie bos rozen? Dan kan ik Boeketcadeau van harte aanbevelen. De site wijst voor zich en je kunt eenvoudig een mooie bos bloemen laten bezorgen op elk gewenst adres en elk gewenste datum.