Prachtige ancient coins gevonden

Mijn man is wat dat betreft een echte verzamelaar! Als hij iets heeft gevonden wat hij kan verzamelen doet hij dit maar al te graag. Nu dat hij voor een tijd terug is gaan zoeken op het internet naar ancient coins hoopte hij hiermee een verzameling te starten, ikzelf heb hier vrij weinig verstand van maar vindt het wel prachtig om te zien hoe dat hij hiervan geniet. 

20160204171221

Nu dat hij bijna jarig is wilde ik voor hem een speciale munt bestellen zodat hij deze in zijn verzameling kan stoppen. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken in zijn geschiedenis aangezien ik er vanuit ging dat hij er vast al wel naar gezocht had. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Agora Numismatiek, precies de website waar hij ook had gekeken!

Prachtige muntstukken

Nu dat ik natuurlijk niet wist of dat hij hier al besteld had heb ik besloten om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Het verhaal uitgelegd en of dat het mogelijk is om hier een munt via telefoon te bestellen. Uiteindelijk was het een plezier aangezien ik een prachtige munt heb gekocht bij hun waarvan ik zeker ben dat hij deze nog niet heeft!