Origineel idee: je zelfontworpen petjes bedrukken bij Max Caps!

Vandaag een wel heel originele bijdrage, een waarmee je vele kanten op kunt. Ik wil je namelijk wijzen op de mogelijkheid zelfontworpen petjes te bedrukken bij Max Caps. Dit bedrijf maakt deel uit van Maxilia, dat wel zestig verschillende dochterpagina’s heeft waarop je allerhande zaken kunt bedrukken.

85

Ook in kleinere oplage kun je petten laten bedrukken – en dat geeft mogelijkheden

Oorspronkelijk is dit soort zaken, zoals waterflesjes, paraplu’s en pennen natuurlijk uitermate geschikt voor het uitdelen ter stimulering van promotionele activiteiten. Een aantal van de zaken die je er kunt laten bedrukken is ook weer ideaal als relatiegeschenk, bijvoorbeeld de wijndozen, uiteraard inclusief bijzondere inhoud, die je er kunt laten bedrukken met je logo en/of tekst die je wilt.

206

Vandaag echter, benader ik het eens van een andere kant. Als particulier kun je er namelijk ook veel aan hebben, aangezien je ook in een kleinere oplage kunt bestellen. Zo kun je de petjes al bedrukken vanaf 25 stuks en dat is natuurlijk ideaal voor jezelf. Zo kun je het ter ere van een bijzondere gelegenheid doen, bijvoorbeeld in het kader of teken van een vrijgezellenfeest – om maar wat te noemen. Maar ook kun je je eigen creativiteit erin kwijt en kun je de caps vervolgens weer verkopen aan welk publiek het dan maar wil hebben. Heb je bijvoorbeeld een eigen tattoo-zaak, en is er een ontwerp dat er echt uitspringt, dan kun je als nevenactiviteit natuurlijk de vetste petjes verkopen. Of ben je grafisch ontwerper en heb je nou iets uit je pen gekregen waar heel hipster Nederland mee wegloopt? Kijk dan eens of je een eigen imperium op kan bouwen op deze manier!

92