Koop een longboard via x-sportsworld.nl

logoWelkom allemaal, leuk dat jullie er weer zijn. Zoals jullie weten blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste gadgets en cadeaus. Het is moeilijk om tegenwoordig een origineel cadeau te vinden. Vooral omdat je online zoveel tegen komt, dat het soms verwarrend is. Ik heb laatst weer een cadeau gekocht voor binnen mijn familie. Ik had een neef die 12 jaar oud werd. Omdat hij nog al sportief is, was ik op zoek naar een sportief cadeau. Al snel kwam ik uit op de website x-sportsworld.nl. Hier verkopen ze skateboards en longboards. Nu is een skateboard geen origineel cadeau, maar een longboard wel. Dit is natuurlijk wel mijn mening. Ik heb nog niet veel over de longboard gehoord en dat heb ik hem dan ook gegeven. Toen ik op de website ging kijken naar zoon longboard zag ik toevallig zoon plank met dezelfde kleuren als zijn voetbalclub, namelijk oranje en blauw. Dit was dus perfect! Ik had de bestelling afgerond en dit verliep allemaal vlekkeloos.

saterno-sunny-stripe-98

Bestellen ging eenvoudig

De website van X-SportsWorld is erg gebruiksvriendelijk. Je kunt op verschillende manieren filteren om zo jou gewenste product te zien. Nog een voordeel was de snelle levering. Ik had de longboard rond 14:00 in de middag besteld en had hem de volgende dag al in huis. Ook hoefde ik geen bezorgkosten te betalen. Omdat ik dit voor zekerheid nog even wou checken ben ik naar de support pagina gegaan. Hier werd inderdaad vermeld dat er geen bezorgkosten waren, dit omdat mijn bestelling boven de 100 euro was. Ook had ik de betaling veilig via iDeal kunnen voltooien.

triple-eight-brainsaver-dual-certified-eps-linerMijn neefje heeft zijn longboard inmiddels gekregen en hij is er heel blij mee. Dit kwam vooral door de kleuren zei die later. Nou dat heb ik dan toch weer goed gedaan! Ben jij inmiddels ook benieuwd naar welke longboards en skateboards zij hebben, bezoek ze dan even en kijk zelf rond.