Geef een sauna cadeaubon!

Je wilt een cadeau geven die je normaal gesproken niet zomaar geeft aan iedereen? Een cadeau welke dan ook nog eens uniek is? Geef een sauna cadeaubon! Het klinkt wellicht vreemd maar wist je dat het heerlijk is om te mogen genieten in de sauna. In een oase van rust kan je dan ook heerlijk genieten en ontspannen zodat je weer frisse moed hebt.

Bij de Thermen ben je dan ook van harte welkom! Gelegen in het mooie Nijmegen is het mogelijk om hier een frisse duik in het water te nemen of een massage ondergaan. Een bezoek in de sauna om je poriën weer te laten rusten is dan ook zeer zeker aan te raden.

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Plezier

Wij zijn hier namelijk voor een paar weken terug geweest. Een plek waar wij dan ook zeer zeker terug komen aangezien we hier ook echt hebben genoten. Nu dat we weten hoe lekker het daar is geven we een sauna cadeaubon maar al te graag aan een ander. Dit naar aanleiding van het feit dat het een kwestie is van ontspannen en tot rust kunnen komen. Het is dan wel een stukje rijden maar dat hebben we er dan ook maar al te graag voor over.  Bekijk anders maar eens hun website en oordeel zelf!