Een mondstuk voor je sigaret

E sigaret

Het is mogelijk om bij een e sigaret je mondstuk te vervangen, SmokeSmarter driptips zijn verkrijgbaar in het assortiment van de webshop. Wil je een ander mondstuk of misschien ben je er een verloren koop je eenvoudig een nieuwe, je moet er wel goed opletten dat je de goede aansluiting hebt. De meeste elektronische sigaretten maken gebruik van een 510 aansluiting, al wordt de wat grotere 810 aansluiting ook steeds populairder. De grotere aansluiting wordt vaak gebruikt bij gebruikers die meer damp willen. 

E sigaret

Wat houdt een 510 driptip in?

In de webshop zijn verschillende SmokeSmarter driptips verkrijgbaar, maar wat houden nu de cijfers van bijvoorbeeld 510 precies in? In de meeste gevallen zijn de cijfers voor de afmeting, de 510 driptip wordt meestal gebruikt bij gebruikers die van de mond op de longen roken. Maar de 810 aansluiting is bijvoorbeeld iets groter, voor gebruikers die direct over de longen roken is deze driptip bijzonder geschikt. Volgens kenners is de acht gebruikt omdat dit cijfer in China geluk brengt. 

Is iedere driptip vorm gelijk?

Ook de SmokeSmarter driptips zijn er in verschillende maten en vormen, bijvoorbeeld ronde en platte mondstukken. Het is een persoonlijke smaak welke je fijn vind om te gebruiken. Hoe langer de driptip is, hoe koeler de damp wordt tijdens het inademen. Welke vorm je ook gebruik, een mondstuk kan je een heel andere ervaring geven van het dampen met een elektronische sigaret. Ook het materiaal is belangrijk, deze zorgen ervoor dat je mondstuk koel blijft tijdens het dampen.