Een draagdoek kopen is een leuk cadeau idee

Wanneer je een draagdoek kopen wilt, kijk dan eens op de site van Baby- Dump. Hier kunt je namelijk uitstekend slagen voor de complete baby- uitzet lijst. Zoals jullie van mij zijn gewenst plaats ik allerlei blogs voor leuke cadeau ideeën. Daar hoort Baby- Dump absoluut tussen. Toen ik deze site heb ontdekt keek ik mijn ogen uit door de diversiteit aan smaken, categorieën en ga zo maar door. De prijs? Ook hier houden ze rekening met elke portemonnee en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten. 

 

Een erg leuk en handig idee al zeg ik het zelf

Tijdens het zien en ontdekken van de website ben ik op het idee gekomen om een draagdoek te gaan kopen voor mijn zusje. Zij verwacht haar tweede kindje en heeft twee honden. Ik zag het al helemaal voor me als zij met de honden naar buiten moet en mijn neefje mee moet en ook de baby, heeft ze haar handen echt overvol. En dan kan een draagdoek een grote uitkomst bieden. Niet alleen voor het uitlaten van de honden maar ook als zij in huis iets wil doen en de baby wil bij haar zijn. Of gewoon tijdens een wandeling of shoppen. Deze doek is hopelijk iets dat ze nog niet heeft en niet aan heeft gedacht. Want ik hoop haar met dit ongelofelijk goed idee erg blij te maken.

draagdoek