Different Doors – Snelloopdeuren

openslaande-deurenMijn man heeft een eigen winkel en wilde daar laatst een renovatie doorvoeren. Dat was allemaal leuk en aardig, maar dan moet je er ook het budget voor hebben. Ondanks zijn beperkte budget heeft hij er echter toch iets van kunnen maken dankzij Different Doors – snelloopdeuren.
Een eigen bedrijf starten, en leiden, is vaak niet makkelijk. Je moet een goed overzicht behouden over wat er in en uitgaat en ondanks dat dit vaak aan een accountant uitbesteed wordt, sta je er in het begin vaak alleen voor. Dat was bij ons gelukkig niet meer het geval, maar toch blijft het allemaal lastig. Hij heeft toen eens met een vriend van ons, die zijn eigen zaak heeft, bekeken wat de beste mogelijkheden zijn. We besloten toen met zijn alleen dat een snelloopdeur waarschijnlijk de beste optie zou zijn om het allemaal wat mooier en klantvriendelijker te maken.

sectionaaldeurenOp zoek naar Different Doors – snelloopdeuren

Dan moesten we natuurlijk wel nog een goede aanbieder vinden, die dit voor ons zou kunnen installeren. Die zoektocht verliep ook niet over rozen. In het begin kwamen we terecht op allerlei websites, waarvan de service maar bagger was. Uiteindelijk en met veel geluk vonden we toen Different Doors. Kijk, dat zag er nou wel veelbelovend uit. Wel waren we natuurlijk bang dat de prijzen wel wat te wensen over zouden laten.
Uiteindelijk hebben we dan toch besloten om even een telefoontje te plegen en we hebben toen ook gelijk een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Dat was uiteindelijk de juiste beslissing want de mensen die we toen ontmoetten waren erg professioneel en vriendelijk.
We hadden bovendien veel geluk want ook de prijzen vielen heel erg mee. We hebben dus gelijk een mooie snelloopdeur laten installeren. Een ware aanrader!