De eerste rijles Arnhem was direct een succes

motor rijlessen wesseldijk

rijles ArnhemZijn jullie la bekend met de firma Wesseldijk? Voor de mensen die woonachtig zijn in de buurt van Arnhem zullen deze naam vast en zeker wel kennen. Ik in eerste instantie niet. Ik was dus wel rond aan het kijken waar ik eventueel mijn rijbewijs wilde gaan halen. Maar omdat ik mijn budget hiervoor nog niet bij elkaar had, stelde ik het alsmaar uit. Dit totdat al mijn vrienden mij een lespakket gaven, dit samen met mijn ouders.

wesseldijkZo had ik zelf al een bedrag van 600 euro gespaard en miste dus nog 500 euro. Dit had ik dus van hun gekregen. Wel moest ik de lessen dus nemen bij rijschool Wesseldijk. Dus zo gezegd, zo gedaan had ik mijn eerste rijles Arnhem via Wesseldijk. Omdat dit mij zo goed bevallen was, moest ik het wel met jullie delen. Dit natuurlijk in de hoop dat jullie er ook iets aan hebben, maar daar ga ik eigenlijk wel vanuit.

Dit was mijn pakket

Het pakket wat ik dus (deels) gekregen had, zag er zo uit:

– 20 lessen a 60 min

– Praktijkexamen

– Evt herexamen

€ 1149,- 

Op verkeersschoolwesseldijk.nl staat ook nog een ander pakket online. Hier heb je voor 450 euro meer 10 extra lessen. Verder ben je ook verzekerd van een herexamen, indien je die nodig hebt. Dit geeft dan ook gelijk een beter gevoel. Je hebt immers dan een soort van vangnet voor het geval je het de eerste keer niet haalt. Ik kan mij dan ook goed voorstellen dat veel bestuurders het de eerste keer niet halen. Dus als tip geef ik jullie graag mee een rijles Arnhem te boeken bij deze firma.

motor rijlessen wesseldijk

Voor mij is het voorlopig niet niet zo ver. Ik zit namelijk pas op vier lessen. Wanneer ik mijn rijbewijs gehaald heb, zijn jullie de eerste de eerste de het te weten komen!