Bottle Promotions: Dé bidon groothandel

De kans is groot dat u op een punt in uw leven wel eens een bidon heeft gebruikt van ons. Dit is niet gek, omdat wij al meer dan 25 jaar dé specialist zijn op het produceren en bedrukken van Tacx bidons, door heel Nederland! Onze producten zijn onderverdeeld in Eco, Lifestyle en Sport, en worden hier ook dagelijks voor gebruikt. Ons product is puur Nederlands. Onze klanten worden steeds bewuster van een gezonde levensstijl, en vragen vaker om milieuvriendelijke promotie items die verantwoord geproduceerd zijn. Daarom zijn wij Bottle Promotions: De bidon groothandel van Nederland!

Bidon ontwerpen: Hoe werkt het?

Wij bieden verschillende soorten bidon aan, die allemaal in Nederland zijn geproduceerd. Al onze bidons zijn BPA vrij, zijn recyclebaar en kunnen zo vaak hergebruikt worden als nodig. Bij Bottle Promotions, dé bidon groothandel streven wij er namelijk naar om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu, door duurzame artikelen te bieden. Zo bieden wij ook verschillende bidons aan waar u kan kiezen tussen een biologisch verantwoord bidon, of een duurzame bidon. Al deze bidons zijn volledig te bedrukken zoals u wilt, geen design is te gek!

Een bidon ontwerpen op onze website is zeer gemakkelijk en snel. U hoeft enkel te kiezen uit een van onze 5 types bidon:

  • Shiva O2 (500ml & 750ml)
  • Shiva Bio (500ml & 750ml)
  • Fuse Bio
  • Fuse
  • Shiva (500ml & 750ml)

Daarna kan u kiezen welke kleur u de dop wilt hebben, en vervolgens de kleur van de bidon zelf. Ook kan u uw eigen foto, logo of design toevoegen aan de bidon om deze eigen te maken.  U kan zelfs nog bepalen welke maat bidon u wilt, en welke dop deze heeft. 

Wij verkopen alleen bidons aan de wederverkopers in de promotionele branche, of in de fiets industrie. Bent u geen wederverkoper? Neem dan contact op met ons. Wij verwijzen u graag naar een wederverkoper in uw regio of land. 

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen bieden voor uw bedrijf of instantie? Neem dan gerust contact op met ons via onze website, en bespreek de opties. Al 25 jaar zijn wij dé bidon groothandel van Nederland, en onze bidons worden overal gebruikt. Wij hopen dat onze bidons vaak hergebruikt gaan worden, en het gebruik van plastic waterflesjes tegengaan. Op naar een beter milieu!

Bidon Groothandel voor sport

Het stimuleren van een gezonde levensstijl van personeel is vaak onderdeel van een marketing strategie van een bedrijf. Een bedrukte Tacx bidon zou een perfecte oplossing zijn. U wenst in theorie dat uw personeelslid veel gaat bewegen en veel water zal drinken, en zo gezond leeft. 

Onze bidons zijn geschikt voor het houden van koolzuurhoudende drankjes. Ook bieden wij de optie aan om een verlengde tuit te kiezen, wat makkelijker is voor sporten zoals ijshockey of motorsport. Wij raden u daarom ook aan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met onze bottle creator, en het logo van uw bedrijf zo mooi mogelijk te adverteren. Milieuvriendelijk, gebruikersvriendelijk en ook nog eens prachtig full color bedrukt, Bottle Promotions levert als bidon groothandel alleen hoogwaardige kwaliteit bidons voor uw toepassing!