Al eens Bizzix bezocht?

Laatst ben ik Bizzix tegengekomen. Ik heb namelijk een Macbook en had een nieuwe adapter nodig. Eigenlijk is dit wel een grappig verhaal.
Ten eerste moet je weten dat ik helemaal weg ben van Apple producten. Dit geldt niet alleen voor de laptops, maar ik heb ook een iPhone en een Ipad en zelfs een Ipod. Voor al deze producten heb ik erg veel geld uitgegeven. Daarom zorg ik er ook voor dat ik er altijd netjes mee omga, want ik wil niet dat ik al dat geld voor niets heb uitgegeven.
Laats was ik echter bij een vriend met mijn Macbook, omdat ik graag iets aan hem wilde laten zien. Ik ben zelf begonnen met webdesign en heb daarvoor nu ook mijn eerste eigen website opgezet. Ik wilde graag van hem weten of dit er een beetje goed uitzag.
Mijn vriend heeft echter ook een puppy en die knaagt graag aan alles. Omdat ik daar bleek overnachten, heb ik mijn laptop op de tafel gezet en de adapter aangesloten, zodat deze kon opladen. Dat was echter geen slim plan.

front_apple_magsafe_2_oplader_60watt apple_magsafe_autolader (1) apple_magsafe_verlengkabel (1)

Bizzix voor hulp

De volgende ochtend had de puppy dan wel mijn laptop met rust gelaten, maar jammer genoeg had hij wel aan de snoer van de adapter zitten knagen. Dat was natuurlijk minder charmant. Deze was dan ook kapot en kon niet meer gemaakt worden. Ik heb dan direct de computer van mijn vriend gebruikt om hier een nieuwe Macbook adapter van 60w te bestellen. Toen kwam ik terecht op Bizzix. De prijzen zagen er allemaal goed uit. Nu was natuurlijk wel de vraag of ook de kwaliteit naar wens was, maar daar zou ik snel genoeg achterkomen. Ik heb gelijk een adapter besteld en had hem al de volgende dag in huis.